Skip to content
+47 4137 4130 info@yourbrandvision.com

3 TIPS FØR FOTOGRAFERING – VIDEO

Det er høstferietider i Norge og mange er sikkert aktive med kamera for å fange høstfarger og ferieopplevelser. Denne blogposten skal også handle om fotografering, men på et litt annet område. Med jevne mellomrom må vi ta bilder av oss selv til våre nettsider, sosiale medier og lignende. Hvis man ikke tilfeldigvis er en dreven modell, synes de færreste det er særlig stas å bli tatt bilde av. Hvis du følger de tre enkle tipsene som jeg deler med deg i videoen denne gangen, kan du i hvertfall unngå noen fallgruber og få et bedre resultat.

Du lurer sikkert på hva en grafisk designer kan ha å mene om profesjonell portrett-fotografering?
Er ikke dette et område for fotografer, personlige stylister og make-up artister?
Joda, helt sikkert. Det er imidlertid slik at når det ferdige bildet foreligger, går det fra å være bare “et bilde” til å bli et grafisk element på siden (nettsider og andre sider) og skal fungere i en samlet layout sammen med tekst, farger og andre grafiske elementer. I DET øyeblikket blir bildet i aller høyeste grad et anliggende for den grafiske designeren! Ta deg tid til å se mine tips før du bestiller fotografering av deg selv neste gang. Del videoen med din fotograf. Da kan du spare både tid, penger og frustrasjon.

Hanne Brøter kaffepause

Det er ikke så lett å vite hvor man skal starte med visuell branding og grafisk design.
La oss ta en prat, og se hvordan jeg kan hjelpe deg der du befinner deg akkurat nå!
Du kan avtale en tid ved å sende en mail til hanne@yourbrandvision.com. Jeg er nysgjerrig på hva du har å si! Denne samtalen er kostnadsfri.

Last ned din kostnadsfrie,
praktiske guide til 
Visuell Branding!

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 − 4 =

Back To Top