Skip to content
+47 4137 4130 info@yourbrandvision.com

Brekk Linjer Vakkert – Video

Nå har vi kommet fram til den 4. videoen i serien “5MIN VISUAL CLASSES”. Dette begynner å bli et lite bibliotek av nyttige tips om den visuelle siden av din markedsføring. Hvis du kjenner noen som også kunne ha nytte av disse videoene, er jeg veldig glad og takknemlig om du deler dem med dem. 

I denne videoen skal vi snakke om design av tekst. Du tenker kanskje ikke over at tekst skal designes? Er det ikke bare å skrive i vei, liksom? Jo i noen typer tekst er det greit. Som når vi snakker om løpende tekst i bøker eller lignende steder.

Den typen tekst som vi bruker i mesteparten av vårt markedsførings-materiell er IKKE løpende tekst. Det er DISPLAY tekst. Teksten utgjør en form i det ferdige uttrykket og må formgis deretter. I denne vidoen snakker jeg spesielt om linjer og hvordan disse kan brytes for å gi et balansert visuelt uttrykk til heleheten, enten det er en annonse, en side i en Powerpoint-presentasjon eller et bilde til sosiale medier.

Det er MYE informasjon i denne videoen. For at det skal bli lettere å huske alt, har jeg laget en PDF med de viktigste poengene. Du kan laste ned PDFen oppe til høyre.

Lykke til med linjene! 

Se videoen her, eller klikk på bildet!

Hanne Brøter kaffepause

Det er ikke så lett å vite hvor man skal starte med visuell branding og grafisk design.
La oss ta en prat og se hvordan jeg kan hjelpe deg hvor du er akkurat nå!
Du kan ordne en gratis samtale her.

Last ned din
kostnadsfrie
PDF HUSKELISTE
FOR LINJESKIFT

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 1 =

Back To Top