Skip to content
+47 4137 4130 info@yourbrandvision.com

Brikkene faller på plass – takket være proffene.

I mai satte jeg av tid til å “gå i kloster” for å jobbe med egne kurs. Jeg kom ut igjen fra klosteret med innhold til et kurs i grafisk design, i alt 30 leksjoner. Innhold: check!

Etter den tid har jeg ikke skrevet noe særlig om dette kurset her i nyhetsbrevet, og mange har sikkert tenkt at jeg måtte gi opp hele greia. Slik er det imidlertid ikke. Innhold er innhold, men formidling krever sin kvinne, og ikke minst proffene rundt henne.

De 30 leksjonene består av flere “puslespill-biter”. Hoved-biten er en undervisningsdel, som er en animert video-presentasjon med voice-over som jeg lager og redigerer selv. Her er en beta-versjon av introduksjonen til kurset, som er laget på denne måten.

Kurset er på engelsk. Jeg er som kjent norsk. Selv om engelsken har blitt noe bedre med årene, er jeg veldig engstelig for å ikke bli forstått fordi jeg velger ord på “Norwenglish” som får innholdet til å punktere. Min uunnværlige US-english wizard Debby Kevin har gått gjennom alt jeg sier i betaversjonene og luket  ut og reformulert. 
Derfor skal alle 30 voice-overs spilles inn på nytt, denne gang ikke med den interne mikrofonen i min gamle mac, men i et profesjonelt lydstudio, som heldigvis eies og drives av min sønn, Arild Brøter. Denne jobben starter vi på i dag!

Jeg elsker animert video presentasjon, men vil også at elevene skal få et forhold til MEG. Derfor har vi laget “live-video” introduksjoner til alle 30 leksjonene med yours truly på skjermen. Ingen liker å ta opp eller se på video av seg selv. Det blir spesielt lite vellykka hvis man prøver å gjøre selve opptaket selv og derfor må befinne seg på begge sider av teknikken; både foran og “bak” kamera. DER hadde jeg denne uken imidlertid stødige Vegar Aase, som passet på lys, lyd, at håret mitt ikke sto rett til værs og var tålmodigheten selv når jeg snublet i de engelske ordene og vi må ta noe en gang til.

Når animasjonsdeler, lyd og “live-video” introduksjoner er i boks, skal jeg sette sammen alt sammen til ferdige leksjoner. 

Disse skal jo bo et sted. I sommer kjøpte jeg domenet broterschoolofdesign.com. Der finner du nå bare en coming soon page, men bak den er Rachel Taylor i full gang med å implementere min design for skolen i WordPress. Det er 2 siter, egentlig. “Customer”-siten er der du kan lese om skolen og melde deg på. “Student”-siten er der hvor leksjonene bor. Mange puslespill-biter “bak” kulissene også, altså, men de har jeg ingen bekymringer for, fordi jeg har overlatt oppgaven til en super-pro.

Det er mye mer å si om Broter School of Design og mange flere hjelpere å takke.
Det vil jeg komme tilbake til både i denne kanal og diverse andre om kort tid. 
Poenget her er hvordan proffene i denne prosessen har senket mine skuldre og gjort meg tryggere på et mye bedre resultat, enn hvis jeg skulle basket med alt dette selv. Å bruke profesjonelle spesialister hever et prosjekt til et nytt nivå. Dette gjelder for øvrig OGSÅ grafisk design, så fikk jeg sagt det 🙂

Last ned din kostnadsfrie,
praktiske guide til 
Visuell Branding!

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × three =

Back To Top