Skip to content
+47 4137 4130 info@yourbrandvision.com

Video i lange baner

I forrige uke sto jeg to hele dager til ende i studioet hos VIDEOCATION.NO og spilte inn 30 videoer på rappen. Hvis du hadde spurt meg for 3 måneder siden om jeg trodde at jeg noen gang ville gjøre noe sånt, hadde svaret vært: “Ihvertfall ikke på en lang stund”.

Legg merke til at jeg ikke sier “NEI, ALDRI”. Jeg har alltid hatt som mål å spille inn en eller annen form for videokurs. Men at det skulle bli et kurs hvor jeg selv er så mye i bildet og at det skulle komme akkurat nå, det hadde jeg ikke trodd. Før jeg måtte tro det.

Dette synes jeg er et fint eksempel på hva man kan få til hvis man blir holdt ansvarlig. Jeg har tidligere skrevet om hvordan accountability kan få deg til å gjøre ting, fordi det er noen andre koplet inn i prosessen. Når du “bare” skal gjøre noe for deg selv, er det ikke så farlig, – alle ting som du skal gjøre for andre blir utført FØR det.

For litt over en måned siden avtalte jeg med VIDEOCATION.NO hvilke dager opptakene skulle finne sted. De ble krysset av på kalenderen. Før det skulle jeg skrive manus til leksjonene og lage illustrasjoner. Og det hele skjedde (nesten) som vi hadde planlagt det. Innspillingene ble gjennomført som planlagt.

VIDEOCATION.NO er et selskap som lager video-undervisning beregnet på næringslivet. Mitt kurs er rettet mot markedsansvarlige i små og mellomstore bedrifter. Hoved-hensikten med dette kurset er å lære folk Å SE. Jeg ønsker er å vise hva som er riktig og galt når det gjelder praktisk grafisk design, i den hensikt å forbedre bedriftens visuelle kommunikasjon, enten den blir utført internt eller bestilt hos et byrå.

Målet er altså ikke å gjøre alle til grafiske designere, men å lære bort en del grunnleggende innsikter innen grafisk design og visuell branding til folk som ønsker å benytte dem til å bygge og vedlikeholde virksomheters visuelle brand på tvers av all synlig markedsføring.

Jeg har litt trening på hjemmebane fra å ta opp egne videoer med faglig innhold. Noen av dere husker kanskje mine “5MIN visual Classes”. Jeg har ikke kamera “skrekk”. Alikevel er det alltid en spenning forbundet med det å trykke på “record” knappen og sette igang å prate. Vissheten om at man alltid KAN ta noe på nytt, gjør at man blir ekstremt selvkritisk. En liten snubling eller snøvling og vipps så kommer man ut av det og må begynne på nytt.

Derfor er det en lettelse å få dele dagen med en producer. Marianne Bjørnbakk er producer (og en hel haug med andre ting!) hos VIDEOCATION.NO. Hun tar situasjonen ned på et totalt hverdagslig nivå, får deg til å slappe av og leder deg sikkert gjennom dagen. Og hvis du lurer på om noe var bra nok, fordi du nølte litt foran et ord eller snøvlet bare bitte litte grann, er det ikke DU som bestemmer. Hvis Marianne sier “dette er bra”, – da ER det bra!

Kurset blir tilgjengelig fra VIDEOCATION.NO om ganske kort tid. Jeg håper det når fram til målgruppen sin. Selv om DU kanskje ikke er i målgruppen, er det lov å sende denne mailen videre til noen som ER DET

Last ned din kostnadsfrie,
praktiske guide til 
Visuell Branding!

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 18 =

Back To Top