Skip to content
+47 4137 4130 info@yourbrandvision.com

Invitasjon til Workshop

For snart et år siden lanserte jeg Broter School of Design. En liten, men svært entusiastisk  gruppe studenter er i ferd med å avslutte sitt første skoleår og i går hadde vi vår live “Monthly Graphic Class” for februar, –bare mars gjenstår.

De månedlige live-klassene, som foregår på zoom, kommer i tillegg til selve kurset “Graphic Design 101” som består av 30 video-leksjoner med transkripsjoner og oppgaver. Vi jobber med grunnleggende prinsipper for grafisk design og ikke minst: Vi trener øyet til å se bevisst og etter de avgjørende tingene. Kurset er uavhengig av programvare. Flere av studentene er imidlertid garvede bruker av Canva, så det er ikke til å unngå at vi ser på hvordan grafiske løsninger kan utføres i denne online design-appen.

Det man lærer på GD 101 kan imidlertid brukes enten man bruker Powerpoint, Indesign, Photoshop eller andre grafiske programmer til å skape visuelle uttrykk, eller “graphics” som vi kaller dem i klassen. Ja, vi bruker engelsk. Ikke la det dempe din eventuelle interesse. Hvis JEG klarer å undervise på engelsk, så klarer DU å følge med på undervisningen også!

Hver uke sender jeg ut en “Graphic Note”. Dette er kort og konsentrert betraktning om et grafisk emne eller poeng. Ofte med høy underholdnings-verdi og mye humor. Ikke alt behøver å være så alvorlig, alltid. Disse korte mailene utgjør imidlertid et meget verdifullt tilskudd til læringen ved skolen. Av og til kjører vi en “Graphic Quiz” i klassen basert på innholdet i de seneste “Graphic Notes”. Da gjelder det å ha lest de ukentlige oppdateringene!

Du kan også abonnere på Graphic Notes. (du blir ikke innrullert på skolen om du abonnerer) Jeg har laget denne lille buketten av tidligere utsendelser hvis du ønsker å ta en titt og få et inntrykk av dem.

Du kan abonnere her. Gå helt nederst på siden.

I løpet av et år har studentene tatt eierskap til en del viktige grunnleggende grafiske begreper. De viktigste refererer vi til med våre egne navn. Hva betyr for eksempel “The heart of the Image”, “The Swim Ring Principle”, “Visual Leaks” og “The box within the box”. Det kan du få vite hvis du besøker oss!

Onsdag 16. mars kl 18.00 holder jeg en åpen “Graphic Class” på Zoom. Dette er en workshop der du kan få et inntrykk av hvordan vi jobber i Broter School of Design. Ta gjerne med en venn eller kollega som kan ha nytte av noen enkle grafiske tips med stor effekt. Kurset GD 101 passer for:

  • Småforetakere som velger å lage sine egne grafiske greier, som poster til sosiale medier, flyers, visittkort eller lignende.
  • Folk i markedsavdelinger som ikke er grafisk utdannet, men som ender opp med å gjøre grafisk arbeid allikevel.
  • Grafisk personell som er litt “rustne” og vil koste på seg en porsjon faglig oppdatering og inspirasjon.
  • Ungdom som vil søke videre utdanning innenfor visuell kommunikasjon og som trenger en kompakt faglig kraftpakke i forkant av en søknad/inntaksprøve ved høyere utdanninger. 

Gi beskjed om du blir med på grafisk workshop ved å registrere deg her. Vi sees!

Varme hilsner,

Hanne

In the Broter School of Design Hanne teaches students how to use the two most important tools of the graphic trade; the eyes and the brain. You have to know in order to learn how to see. Most of us don’t know what we don’t know, so seeing often becomes guessing. Hanne takes the guesswork out of making great graphics.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten + 13 =

Back To Top