Skip to content
+47 4137 4130 info@yourbrandvision.com

Virtuelt overalt

Jeg har akkurat kommet inn av døren hjemme i Värmland, etter å ha vært på reise i Norge i nesten en uke. Der har jeg gjort og deltatt i en rekke spennende og hyggelige ting både privat og profesjonelt.

Å være på farten fysisk gjør at alle fordelene med å kunne jobbe virtuelt til hverdags virkelig blir påtagende. Jeg føler meg veldig takknemlig som har anledning til å jobbe hovedsakelig virtuelt. Det er først når de fysiske avstandene skal tilbakelegges at man virkelig innser hvor lettvint alt er blitt med e-post, dropbox, zoom, Skype, video, virtuelle læringsplattformer og nettbaserte kurs. Det er fort gjort å begynne å ta disse tingene som en selvfølge.

Under min reise var jeg tilstede på et after-work-arrangement i Oslo, på HELT SENTRALT (der Hågen Haugrønningen presenterte sin bok “365 grunner til å stå opp om morgenen” som du virkelig skal sjekke ut). Dette event må vel kunne kalles et nettverksmøte, og DET får man vel tross alt ikke til virtuelt? Jo da, det går fint. Hver uke deltar jeg faktisk i et virtuelt nettverk på Zoom, med folk fra ulike steder i USA og og det er minst like hyggelig og nyttig som nettverksmøter i det virkelige livet.
Faktisk har vi denne uken “Åpent Hus” dersom du har lyst til å besøke oss og se hvordan vi har det. Du kan melde deg på her.

Videre virtuelt: Dette nyhetsbrevet kommer til deg takket være min virtuelle assistent Aimee Sadler som nå har vært en uunnværlig del av min virksomhet i snart 5 år. Hun befinner seg i USA og jeg måtte faktisk i dag sende henne en mail og finne ut HVOR, – jeg aldri har kommet så langt som til å spørre om det. Det har ikke vært viktig for vårt samarbeid. Hun er i Dallas, Texas, viser det seg. Dette viser bare enda tydeligere at vellykkede virtuelle relasjoner ikke er avhengig av geografisk plassering.

Hvis jeg tar en liten oppsummering av mine HVOR kunder og kontakter egentlig oppholder seg til enhver tid, ser jeg at jeg i løpet av denne høsten har snakket og samarbeidet med folk som har befunnet seg i Norge, Sverige, Tyskland, Italia, Frankrike, ulike steder i USA, (bl.a California, som er en utfordring tids-sone-messig) og ikke minst; Svalbard.

Grafisk Design og Visuell Branding er tjenester som er som skapt for å leveres virtuelt. Vi står i takknemlighetsgjeld til Adobes PDF-format som lar oss vise ideer, skisser og ferdige med suveren klarhet og fargegjengivelse. Møter med oppdragsgiver og hennes team kan avvikles på Zoom eller Skype, – iført tøfler.

Å jobbe virtuelt er imidlertid ingen brems eller hindring for å kunne identifisere seg med kunden, oppdraget og organisasjonen. Jeg har alltid likt å kalle meg for en “virtuell in-house designer” noe som IKKE er selvmotsigelse i mine øyne. Jeg kombinerer min lange erfaring i in-house jobbing med virtuell tilstedeværelse, og kan være en del av ditt team uansett hvor vi befinner oss. Da kan vi spare både tid og penger, slik at hvis/når vi bestemmer oss for å treffes, kan vi gjøre det til noe mer enn en masete møtetime før vi må springe til trikken!

Si fra hvis du vil snakke om virtuelt samarbeid!

Hanne Brøter kaffepause

Det er ikke så lett å vite hvor man skal starte med visuell branding og grafisk design.
La oss ta en prat, og se hvordan jeg kan hjelpe deg der du befinner deg akkurat nå!
Du kan avtale en tid ved å sende en mail til hanne@yourbrandvision.com. Jeg er nysgjerrig på hva du har å si! Denne samtalen er kostnadsfri.

Last ned din kostnadsfrie,
praktiske guide til 
Visuell Branding!

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × one =

Back To Top