Skip to content
+47 4137 4130 info@yourbrandvision.com

Hva skal du med en gjennomsiktig logo? – VIDEO

Dette er den tredje videoen i serien “5MIN VISUAL CLASSES” og hvis du ikke har fått med deg de 2 første, kan du se dem her:

ORD OG BILDER – hvordan du kan forhindre at dine ord og dine bilder slåss om oppmerksomheten, men blir tydelige og “lettleste” begge to, når du skal lage bilder til sosiale medier, til din nettside eller andre steder.

BRUK AVSTANDER RIKTIG – om hvordan avstander i en layout har stor betydning for hvordan ditt viktige budskap blir oppfattet.

Og i DENNE videoen stiller vi altså spørsmålet; hva i all verden skal du med en gjennomsiktig logo?

Jeg er enig i at det ikke høres ut som verdens beste råd innenfor visuell branding å be deg skaffe deg en gjennomsiktig logo! Men faktum er at du trenger en!

Logoer skal i dag presenteres i så mange ulike sammenhenger og forskjellige media at de må være meget fleksible. I et moderne logo-arkiv bør det finnes en rekke ulike varianter av virksomhetens logo og i denne videoen beskriver jeg 3 av dem.

Mer blir det ikke tid til, fordi jeg har lovet at mine “5MIN VISUAL CLASSES” ikke skal være mer enn 5 minutter, en overkommelig dose visuelle tips i hverdagen.

Jeg håper du vil ha nytte av tipset denne gangen og vil gjerne oppfordre deg til å sende meg et svar med dine tanker om innholdet eller tips til innhold for nye videoer.

Skulle du komme på at du kjenner noen som kunne ha nytte av denne informasjonen, er jeg veldig glad hvis du deler!

La oss se hva du skal med en gjennomsiktig logo!

Hanne Brøter kaffepause

Det er ikke så lett å vite hvor man skal starte med visuell branding og grafisk design.
La oss ta en prat, og se hvordan jeg kan hjelpe deg der du befinner deg akkurat nå!
Du kan avtale en tid ved å sende en mail til hanne@yourbrandvision.com. Jeg er nysgjerrig på hva du har å si! Denne samtalen er kostnadsfri.

Last ned din kostnadsfrie,
praktiske guide til 
Visuell Branding!

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six − 5 =

Back To Top