Skip to content
+47 4137 4130 info@yourbrandvision.com

Har du opplevet dette i det siste?

Du har hatt et hyggelig møte med en ny kontakt, kanskje potensielle kunde og dere avtaler å holde kontakten. Når du spør “har du et kort?” begynner vedkommende febrilsk å lete i vesker og lommer, bare for å kunne konstatere at lageret av visittkort er tomt. Kanskje har det vært tomt i mange måneder, allerede. Covid satte en effektiv stopper for muligheten til å treffe folk ansikt til ansikt, og dermed bortfalt også behovet for visittkort i stor grad. Vi delte ut de vi hadde, men gadd ikke å bestille nye.

Nå som samfunnet har åpnet igjen og gir mulighet til personlige møter, har du en god anledning til å fornye deg på visittkort-fronten. Benytt den til å skape et kort som du virkelig vil glede deg til å ha med deg.

Visittkortet, lite som det er, kan være en ypperlig ambassadør for deg og din virksomhet. Lag et som til fulle representere dine verdier og personlighet. Kreativ bruk av bilder, illustrasjoner og typografi kan hjelpe deg å skape et kort som stikker ut i mengden, som folk ser på mer en 1 gang, før de putter det i lomma. Her er et par kort som jeg har laget sammen med innehaverne:

Visittkort for forfatteren Kathleen Vallejos. På forsiden viser hun fram sitt yndlingsoppslag fra boken “Good Night Farm”. På baksiden finner vi et bilde av bokens cover, samt hennes kontakt-info og opplysninger om bok-opplesninger, bok-salg og signerte bøker. Blir du nysgjerrig av dette kan du besøke hennes nettside for mer detaljerte opplysninger. Dette lille kortet (3.5 x 2 inches) formidler både en rekke opplysninger og hennes unike personlighet og budskap.

Visittkort for life & business coach Regina Kleinhenz. På forsiden en mega-utgave av hennes logo ikon. Dette er ikke tilfeldig. Ikonet er faktisk utformet for å kunne fungere som en visuell forklaring på hennes metodikk. Greit å ha i lomma hvis hun møter noen som er interessert i det hun gjør. Hun kan bruke modellen visuelt og samtidig forklare. Garantert at den grafiske forklaringen vil bli husket. Avrundede hjørner passer godt til alle sirklene i ikonet.

Sommeren er en fin tid for planlegging. La meg hjelpe deg å skape et visitt-kort i sommer som du vil lengte etter å kunne bruke i høstens nettverksmøter og kundemøter. Bruk knappen under til å bestille en uforpliktende, gratis samtale der vi kan se på mulighetene for DITT spesielle visittkort.

Ja, jeg vil prate visittkort!

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − 12 =

Back To Top