Skip to content
+47 4137 4130 info@yourbrandvision.com

Podcast, jeg?

Som mottagere av denne publikasjon vil vite, elsker jeg å snakke om grafisk design og visuell branding. Det er jo det jeg gjør når jeg ustoppelig skriver bloggposter, nyhetsbrev eller poster på LinkedIN. Eller når jeg får anledning til å holde en forelesning i real life, som nå endelig er lov igjen, eller på zoom, og tyte ørene fulle på folk om viktigheten av konsistent visuell branding og korrekt grafisk design. Jeg vet at jeg er over middels “ivrig” og pleier å si at man kan legge en tier på meg, så snakker jeg sammenhengende i tre uker. Nåvel.

Når jeg snakker eller skriver om mine favoritt emner, er jeg imidlertid alltid takknemlig for å kunne bruke “visuelle hjelpemidler”. Blogg-poster, nyhetsbrev og LinkedIN-poster kan illustreres. Man kan bruke bilder, visuelle forklaringer, før og nå sammenligninger, for å nevne noe. Vi vet at visuelt innhold, som bilder og videoer finner veien til menneskers forståelse fortere enn bare tekst. Vi vet også at visuelt innhold huskes lenger.

Får jeg et spørsmål om visuell branding eller grafisk design, går det derfor kun kort tid før jeg begynner å famle etter blyant og papir for å kunne forklare meg visuelt. Mine nyhetsbrev om grafisk design Graphic Notes, starter jeg ofte med å lage illustrasjonen først, så skriver jeg teksten etterpå. Skal jeg lage en presentasjon, bruker jeg mye tid og tankevirksomhet på å finne akkurat de illustrasjonene som gjør at “krona detter ned” hos tilhørerne. En illustrasjon skal ideelt åpne opp et nytt nivå av forståelse hos mottageren. Det er spennende å forsøke å få til dette.

Hva som OGSÅ er spennende er å prøve å snakke om mine kjepphester uten å kunne bruke så mye som en blyant. Dette skjedde da min gode kontakt gjennom Virtual Networkers, Suzanne Tregenza Moore, inviterte meg til å være gjest på hennes podcast.

Suzanne hjelper forfattere med lansering og markedsføring av deres bøker, og samtalen tok utgangspunkt i min bok BRAND BOXES. Hvordan det gikk? Det var nok en del “luft-tegning” og gestikulering fra min side, men det kan heldigvis ikke sees på Podcasten som er “audio-only”.

Du kan lytte til resultatet selv. Episode nummer 016 med yours truly blir tilgjengelig på https://allthingsauthorpreneur.com/ Torsdag 6. oktober klokka 13.00. Går du inn der tidligere, kan du jo benytte anledningen til å høre noen av de andre episodene som Suzanne har gitt ut siden hun startet “All Things Authorpreneur” for kun kort tid siden. Anbefales!

Skulle DU ha lyst til å prate, ikke på Suzannes Podcast, men med meg, om din virksomhet og hvordan jeg kan hjelpe deg? Er det på tide å anskaffe en mer tidsmessig logo, eller pusse opp den gamle? Er du i startgropa med din virksomhet og trenger et effektivt nettsted? Eller er det på tide å rydde opp i et gammelt nettsted som kommuniserer dårlig? Bruk knappen under til å booke en prat.

La oss ta en prat!

PS: Denne praten er helt kostnadsfri.

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × three =

Back To Top