Skip to content
+47 4137 4130 info@yourbrandvision.com

Bruk avstander riktig – VIDEO

Du har nå kommet til den andre videoen i serien “5MIN VISUAL CLASSES” I denne serien med korte, uformelle instruksjonsvideoer ønsker jeg å gi noen nyttige tips om utfordringer som jeg ser at mange har, som jobber med markedskommunikasjon på en visuell måte. Jeg synes det er mye mer effektivt og morsomt å kunne VISE ting i en video, framfor å beskrive noe bare med ord. Dersom du har tilbakemeldinger eller forslag til emner som kan behandles i filmene, setter jeg veldig stor pris på å høre fra deg.

I denne videoen skal vi bli litt “speisa” og snakke om avstander. Jeg ser mange visuelle uttrykk både online og offline der avsenderen uten å vite det reduserer lesbarheten, effektiviteten og påvirkningskraften i sitt eget budskap, fordi han eller hun ikke er klar over betydningen av avstander i grafisk design og layout. Du kan faktisk havne lysår unna å se profesjonell ut, hvis du bruker avstander på feil måte. De fleste betraktere kan ikke sette fingeren på akkurat hva som er feil, de bare “merker det” og sorterer ditt budskap vekk blant dem som de IKKE skal gjøre noe mer for å følge opp.

La oss se hvordan dette virker.

Hanne Brøter kaffepause

Det er ikke så lett å vite hvor man skal starte med visuell branding og grafisk design.
La oss ta en prat, og se hvordan jeg kan hjelpe deg der du befinner deg akkurat nå!
Du kan avtale en tid ved å sende en mail til hanne@yourbrandvision.com. Jeg er nysgjerrig på hva du har å si! Denne samtalen er kostnadsfri.

Last ned din kostnadsfrie,
praktiske guide til 
Visuell Branding!

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 2 =

Back To Top