Skip to content
+47 4137 4130 info@yourbrandvision.com

Vi har åpnet dørene!

I noen uker har dørene til min engelske nettside vært stengt. Vi er nå så veldig fornøyd med å kunne si at de er åpnet igjen, og ønske dere velkommen inn!

Å ha en ny nettside er litt som å få huset sitt rundvasket, pusset opp og møblert på nytt. Jeg er veldig stolt av to nye tekniske installasjoner:

Vi har en ny app for å kunne booke virtuelle kaffepauser, som er mye mer intuitiv å forstå, og som ser mye bedre ut enn den gamle. Vi har nå en opsjon for at klienter kan betale med kredittkort.

Jeg er glad for å kunne presentere en samling av branding-pakker som burde tilfredstille de flestes ønsker, enten du er “just starting out”, ønsker å ta din virksomhet til neste nivå, eller behøver en “total makeover”. Jeg vil presentere disse i mer detalj senere.

Også veldig glad for å kunne tilby en spesiell pakke for forfattere og en pakke med løpende support innen grafisk design og branding. Denne er for deg som har bestemt deg for at du ikke lenger vil drive med ting som er utenfor din briljans, men overlate det løpende designarbeidet i din virksomhet til en ekspert. Å komme til dette punktet markerer sikkert og visst at du passerer en stor terskel som entreprenør, og frigjør fakturérbare timer og energi til din kjernevirksomhet.

Jeg er stolt av å presentere seksjonen WORK. Denne seksjonen vil vokse og jeg ser fram til å fylle opp med nye og eldre oppgaver som jeg er spesielt fornøyd med.

Når du har et hus som er rundvasket, nyoppusset og ommøblert, er du ikke lenger redd for at det skal komme uanmeldte gjester å se seg rundt. Jeg håper nå på stor-innrykk.

Det vil alltid finnes feil. Noen av dem har jeg allerede sett og de vil bli rettet.
I anledning denne re-lanseringen har imidlertid på det sterkeste bedt min Perfeksjons-paralyse om å skygge banen, sammen med min trofaste indre kritiker. God Tur til dem!

Hvis du kjenner at du trenger å rette min oppmerksomhet mot noe som er feilaktig på min nye nettside, gjør det gjerne! Og gjør det gjerne med samme omtanke som har drevet meg de siste månedene i arbeidet for å kunne åpne dørene og tjene deg på en bedre måte. Snart begynner vi på den norske websiden også!

Min misjon er å hjelpe entusiastiske entreprenører med de utfordringene de måtte ha når det gjelder grafisk design og visuell branding. Jeg vet at du er pasjonert på vegne av det du gjør og har ett sterkt WHY. Jeg vet også at din virksomhet tilfører STOR verdi til de som du hjelper. Og derfor spør jeg alltid:

Reflekterer din virksomhets utseende den verdien du bringer til dine kunder?

 Alltid her for å hjelpe!

Last ned din kostnadsfrie,
praktiske guide til 
Visuell Branding!

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 1 =

Back To Top