Skip to content
+47 4137 4130 info@yourbrandvision.com

Trenger du en video presentasjon?

Tidligere i høst laget jeg en meget kort promo-video for meg selv. Anledningen var at jeg fikk muligheten til å promotere Your Brand Vision i et spesielt online forum. I ettertid er jeg glad jeg gjorde det, for filmen forteller kort og kompakt hva det er jeg driver med og kan derfor gjøre nytte for seg i flere sammenhenger. Jeg kan sende YouTube linken til folk som lurer på hva jeg driver med, og kanskje ikke helt forstår hva dette med “visuell branding” er for noe.

Videoen fungerer litt som et animert visittkort som VISER folk hva jeg gjør, isteden for å prøve å forklare det med alt for mange ord. Klikk på bildet under eller her for å se filmen.

Som du kan se, er teknologien enkel. “Live-video”- introduksjonen er tatt opp med min egen mac og et videokamera i økonomi-klassen. Det er verken meningen eller viktig at dette skal se ut som polert TV. Det ville gitt et feil inntrykk av virksomhetens personlighet. Den animerte delen er laget i programmet “Screen Flow” og jeg har selvsagt laget alle illustrasjoner og elementer i filmen selv ved hjelp av Adobe programmene Photoshop, Illustrator og Indesign.

Trenger du å forklare ditt konsept på en visuell måte? Folk blir stadig dårligere til å lese tekst på internett og foretrekker video når de trenger å forstå noe. Bilder sier mer enn ord. Hvis bildene i tillegg “rører på seg”, tar det lenger tid før folk hopper videre til annet innhold.

Dersom du trenger en kompakt animert video-presentasjon av fortreffeligheten i akkurat DITT tilbud til markedet, –hjelper jeg deg gjerne. Det er en svært god øvelse for alle å prøve å koke ned essensen i det vi gjør, til noe som kan vises på 2-3 minutter. Jeg vil gjerne gjøre denne øvelsen sammen med deg. Skal vi ta en virtuell kaffe-pause og se HVOR vi kan begynne. Bare gi lyd!

Last ned din kostnadsfrie,
praktiske guide til 
Visuell Branding!

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 12 =

Back To Top